QUI SOM?

Combinats som una cooperativa sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu d’aconseguir una transformació global, a través de projectes socials, culturals i d’entreteniment. Som un equip jove i dinàmic, entre tots unim forces i sumem experiències, estem connectats les 24 hores dels 365 dies de l’any per fer possibles tota mena d’idees i projectes fets a mida i disposem de les eines per donar-los a conèixer i comunicar-los.

logo_socials

“La nostra voluntat de sumar la fem extensiva a la societat. Apostem fermament per l’economia circular. A través de projectes d’inclusió, empoderament i transformació social treballem per eliminar barreres i desigualtats.”

Jordi Collado
Director de l’àrea social

17.08.16_Cooperativa combinats_017_DAVID OLIETE
logo_culturals

La cultura és allò que ens defineix com a individus i com a societat. La nostra
voluntat potenciar la cultura com a eina socialitzadora que permeti esborrar barreres socials, i potenciar l’activitat creadora a les ciutats, des de cada barri, des de cada entitat.


Nacho Pascual
Director de l’Àrea de Cultura

17.08.16_Cooperativa combinats_103_DAVID OLIETE
logo_entreteniment

“Som creatius, som proactius i pensem que la vida ha de ser divertida. Organitzem tot tipus d’espectacles d’entreteniment, ens adaptem a les teves idees i t’oferim les nostres per fer realitat qualsevol repte, perquè creiem en una vida activa i interactiva.”

Jordi Vinyoles
Director de l’àrea d’entreteniment

17.08.16_Cooperativa combinats_063_DAVID OLIETE

Una cooperativa sense ànim de lucre per desenvolupar idees i projectes teixint xarxes i sinergies entre persones i entitats.

Visualitzem que som una entitat pot ajudar-te a desenvolupar les teves propostes de forma coordinada i que ens permeti abordar objectius molt més grans.

logo_combinats