Tres mirades, una visió

Mirem el món de forma diferent però complementària, d’això en fem virtut i quasi motiu de ser a Combinats. El nom ja ho diu, som un equip de perfils i trajectòries diverses, amb vocacions compartides i voluntats comunes.

“Si t’emociona pensar-ho, imagina’t fer-ho”, “No esperis, fem que passi!” o “És quan treballo que somio” són algunes de les màximes que alimenten el nostre treball tot i que el late motiv de Combinats és:

“La transformació social requereix canvis culturals, només seran possibles si els gaudim plegats”

 

Mirar amb les ulleres de l’entreteniment, de la creativitat i del joc ens ajuda a proposar a la societat un vida activa i al carrer, interactiva i amb el confeti com atrezzo necessari per gaudir del dia a dia i de les ocasions especials.

Mirar amb les ulleres de la cultura, de la creació i la inspiració ens provoca a la millora continua de dins cap a fora. Tenir cura de l’ètica i de l’estètica generant harmonia al nostre entorn. Cultivar la ment i el gust com a recepta per potenciar barris i ciutats.

Mirar amb les ulleres de la inclusió, de l’empoderament i la transformació social ens provoca a imaginar un món millor, a tenir cura del bé comú. Recercar l’èxit resilient que reforça a les persones i les comunitats per ser.
Entendre’ns com part de la solució ens obliga a pensar on estan les altres parts o com sumar per arribar a solucions, hem nascut per generar moments feliços i ajudar a l’empoderament de la gent que està al nostre voltant.