hola1 2
logo_combinats jejejej

Qui som?

Combinats som una cooperativa sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu d’aconseguir una transformació global, a través de projectes socials, culturals i d’entreteniment. Som un equip jove i dinàmic, entre tots unim forces i sumem experiències, estem connectats les 24 hores dels 365 dies de l’any per fer possibles tota mena d’idees i projectes fets a mida i disposem de les eines per donar-los a conèixer i comunicar-los.

vinyoles round
logo_entreteniment

“Som creatius, som proactius i pensem que la vida ha de ser divertida. Organitzem tot tipus d’espectacles d’entreteniment, ens adaptem a les teves idees i t’oferim les nostres per fer realitat qualsevol repte, perquè creiem en una vida activa i interactiva.”

Jordi Vinyoles
Director de l’àrea d’entreteniment

collado round
logo_socials

“La nostra voluntat de sumar la fem extensiva a la societat. Apostem fermament per l’economia circular. A través de projectes d’inclusió, empoderament i transformació social treballem per eliminar barreres i desigualtats.”

Jordi Collado
Director de l’àrea social

nacho round
logo_culturals

“La cultura és allò que ens defineix com a individus i com a societat. La nostra voluntat potenciar la cultura com a eina socialitzadora que permeti esborrar barreres socials, i potenciar l’activitat creadora a les ciutats, des de cada barri, des de cada entitat.”

Nacho Pascual
Director de l’àrea de cultura

Tres mirades, una visió

Mirem el món de forma diferent però complementària, d’això en fem virtut i quasi motiu de ser a Combinats. El nom ja ho diu, som un equip de perfils i trajectòries diverses, amb vocacions compartides i voluntats comunes.

“Si t’emociona pensar-ho, imagina’t fer-ho”, “No esperis, fem que passi!” o “És quan treballo que somio” són algunes de les màximes que alimenten el nostre treball tot i que el late motiv de Combinats és:

“La transformació social requereix canvis culturals, només seran possibles si els gaudim plegats”

entrete

Mirar amb les ulleres de l’entreteniment, de la creativitat i del joc ens ajuda a proposar a la societat un vida activa i al carrer, interactiva i amb el confeti com atrezzo necessari per gaudir del dia a dia i de les ocasions especials.

socials

Mirar amb les ulleres de la inclusió, de l’empoderament i la transformació social ens provoca a imaginar un món millor, a tenir cura del bé comú. Recercar l’èxit resilient que reforça a les persones i les comunitats per ser.

cultu 1
Mirar amb les ulleres de la cultura, de la creació i la inspiració ens provoca a la millora continua de dins cap a fora. Tenir cura de l’ètica i de l’estètica generant harmonia al nostre entorn. Cultivar la ment i el gust com a recepta per potenciar barris i ciutats.

Entendre’ns com part de la solució ens obliga a pensar on estan les altres parts o com sumar per arribar a solucions, hem nascut per generar moments feliços i ajudar a l’empoderament de la gent que està al nostre voltant.

Serveis

creativitat1 2

Creativitat

Som creatius, ens agrada sortir de la norma, el ‘no és possible’ està fora de la nostra manera de pensar i entendre la nostra feina. Som generadors d’idees. T’escoltem i elaborem tot un pla creatiu per donar forma a la teva proposta i i impulsar la teva marca o negoci.

desnvolupament1 4

Desenvolupament

Gestionem equips i executem de manera íntegra els projectes o activitats que ens proposis, estudiant la seva viabilitat per a fer-los més sostenibles i efectius. Som experts en Responsabilitat Social Corporativa, Gamification i Comunicació de Marca.

estrategia1 4

Estratègia

La nostra experiència en sectors molt diversos ens permet mirar amb perspectiva qualsevol acció abans d’executar-la, per tal de planificar-la amb sentit i elaborar una estratègia efectiva.

comunicacio2 2

Comunicació

Tot projecte o acció ha d’anar acompanyat d’una bona comunicació per tal de poder explicar-nos davant el nostre públic objectiu. Redactem articles, notes de premsa, revistes cooperatives, newsletters… Treballem la teva reputació ‘on line’ a través d’una estratègia Social Media. Elaborem plans de comunicació i fem créixer la teva marca i identitat digital amb responsabilitat.

Projectes

Cada setmana coproduïm i presentem el magazine Fem Que Passi a la cadena TAC12 on repassem l’agenda d’oci de les comarques de Tarragona. El Jordi Vinyoles, el nostre director de l’àrea d’entreteniment, compta cada setmana amb convidats destacats de la societat tarragonina per parlar d’actualitat, acostar-nos històries curioses i fer-nos propostes molt interessants.

Fidels a la nostra consciència mediambiental, el projecte Un Got x Festes pretén reduir l’ús de gots de plàstic a les festes populars dels nostres barris, pobles i ciutats. La idea és distribuir gots reutilitzables i 100% reciclables que es puguin aprofitar tant una nit de revetlla com per anar de concert o a una diada castellera, de manera que es generin menys residus.

El projecte Participo.cat és una plataforma digital amb la cultura com a eix vertebrador a través d’aquesta plataforma es poden adquirir entrades (gratuïtes i de pagament), formar part de processos participatius i, en definitiva, estar al dia de l’agenda cultural i d’entreteniment de Tarragona. Els nostres subscriptors reben de forma puntual i periòdica tot un ventall de propostes d’oci a través de la nostra newsletter.

cansço estiu

Des de 2016 organitzem, juntament amb la televisió TAC12 i amb col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i el Festival de Música ‘Festiuet’, el concurs per triar la Cançó de l’Estiu. L’objectiu és donar la oportunitat a músics emergents locals, que tenen com a únic requisit que la cançó presentada al concurs sigui en català.

Els nostres clients